Ay: Temmuz 2024

Aşk Anını Kaydedin, En Iyi Replika Saat Sitesi

Published / by editor1122

Zaman akıp geçiyor, aşıkların aşk anlarını zamanın uzun nehrinde güzel resimlere dönüştürüyor, her romantik, tatlı ve yürek ısıtan sahneyi kaydediyor. Çin Sevgililer Günü yaklaşırken, aşkın zamansız özünü yakalayan bir marka olan Longines, Conquest Diver GMT saat, Conquest Joy saat ve Boya serisi ay evresi saati gibi birkaç yeni eser seçti ve bunları Mini Dolce Vita serisi, Master serisi ay evresi saati ve Flag Replica serisi ay evresi saati gibi klasik ve zarif saatlerle eşleştirdi. Zamanın ipliğini takip eden aşıklar, aşk yolculuğuna geri döner, aşkın gücünü çeker ve sonra sınırsız aşka el ele giderler. En iyi replika saat sitesi.

Sınırsız aşk: ilk karşılaşmanın nabzı

İlk karşılaşma anında, parmak uçlarının istemsiz dokunuşu, kader ipliğinin bilekler arasında serbestçe yayılmasına ve tatlı aşka dönüşmesine izin verir. Yenilikçi özellikleri ve zarif tasarımıyla yeni Longines Conquest Joy saati, buluşma anını aydınlatacak. Çoklu zaman dilimi görüntüleme işlevi, yerleşik silikon balans yayı ve yenilikçi manyetik olmayan bileşenleriyle Concas Diver GMT saati, istikrarlı ve doğru seyahat süresiyle aşkın zaman dilimine dalan aşıklar için mükemmel bir arkadaştır.

Sınırsız aşk: romantizmi beklemek

Aşk kızışırken, TA ile romantik bir buluşmaya koşar. Ellerinde çiçekler tutar ve renkler ve malzemeler onun favorileridir; o hevesle bekler ve kalp atışlarının frekansı uzun süre hareket eder. Mat beyaz kadranlı ve saat 6’da şiirsel ve romantik olan mavi gökyüzü ay evresi penceresine sahip Boya serisi bir ay evresi saati takar, kalp atışlarının frekansını işler. Taze dağ yeşili güneş desenli küçük kadranı ve aynı renkte seramik bir çerçeve ile uyumlu bir şekilde Concas serisi bir Yuedong saati takmayı seçer ve aşk zaman dilimine tanıklık eden çoklu zaman dilimi görüntüleme işlevine sahiptir.

Sınırsız aşk: itiraf anı

İtiraf anında, aşk mektubu ilk karşılaşmanın ilk bakışından ilk buluşmanın gerginliğine kadar kalpteki duyguları anlatır; anlaşma anları canlıdır. İşaretçiler geçer, güzel bir aşk şiirine dönüşür; parmaklar iç içe geçer, “ben”den “biz”e; aşıklar geleceğe dair bir vizyonla yan yana ilerlemeyi seçer. Longines Mini DolceVita serisi saat, dikdörtgen kasa ve yuvarlak kadran uyumlu bir şekilde iç içe geçmiştir ve elmaslarla kaplı kasa parlak bir şekilde parlayarak birlikte geçirilen her sabah, akşam, gün ve geceyi aydınlatır. Military Flag Replica Serisinin bej kadranındaki ay evresi penceresi parlayarak ay evresi değişimlerinin sonsuz olduğunu ve sonsuz aşkı yansıttığını gösterir.

Sınırsız aşk: tatlı yalnızlık

Ormanda kamp yapmak, yalnız zamanın tadını çıkarmak, işaretçinin vuruşu zamanla daha da derinleşen duyguların bağını ve bağlantısını örer. Longines Master Series Moon Phase Saat, beyaz sedef kadranı ışık saçarken, saat 6 yönünde ay evresi göstergesi, elmas saat işaretleriyle çevrili, kırmızı deri kayış veya paslanmaz çelik bilezikle eşleştirildiğinde, her saniyede kalbin tatlı mesajını yankılandırıyor.

Baume & Mercier Riviera Yaz Özel Üretim Saati, Ucuz Replika Saat

Published / by editor1122

Baume & Mercier Riviera serisi, Cote d’Azur’un renkli tarzından ilham alarak onu bir efsaneye dönüştürüyor. Bugün bu dokunaklı hikaye ve Riviera serisi, Cote d’Azur’a saygı duruşunda bulunarak dünya çapında aktarılıyor. Dizi, çeşitli yerlerdeki topografyayı, mimari tarzı ve yaşama sanatını temel alıyor. Benzersiz ve renkli bir saat yaratmak için asırlık İsviçre saatçilik ailesinin tasarım konseptini ve teknik özelliklerini bir araya getiriyor.

Fransa’nın güneyindeki Cote d’Azur’dan gelen Riviera ruhu

Modaya uygun ve pozitif bohem ruhu, Cote d’Azur’dan Kaliforniya’ya, adalardan koylara, burunlardan deniz kıyılarına kadar Riviera serisinden doğal olarak yayılıyor. Zaman geçtikçe doğanın içten dışa zarafeti, orijinal deniz manzarası ve festival görüntülerinin altında parlayan bitkiler gibidir. Dünyanın neresinde olursa olsun, sahil beldeleri her zaman spor ve şenlik havasıyla doludur. İnsanlar renkli deniz yaşamını hayranlıkla izlemek için suya dalıyor, sert dalgaları yenmek için teknelerle yarışıyor, müziğin ritmine göre sallanıyor ve parti zamanının tadını çıkarıyor.

Riviera serisi bu konsepte bağlı kalıyor ve bunun zarif güvenin estetiğinden ayrılamaz olduğuna inanıyor. Baume & Mercier Riviera serisi, kadrandaki on iki saati yansıtacak şekilde kasayı ve çerçeveyi onikigen ile şekillendirmeyi tercih ediyor. Bu tasarım 1973 yılında ortaya çıktığında devrim niteliğinde kabul edildi. Riviera serisi saatler özgürlüğü, modaya uygun ve rahat bir tarzı savunuyor ve doğal estetiğe, mükemmel işçiliğe ve rahat rahatlığa önem veriyor. Dört Baume & Mercier Riviera serisi olağanüstü yaz saatinin tümü, Baume & Mercier’in değer verdiği biçimsel ilkeleri takip ediyor: orantılara ve hassas çizgilere dikkat edin ve tasarımı mükemmelleştirin. Ucuz replika saat.

Taze yaz renkleri

Renklerin ve malzemelerin uyumlu birleşimi de Baume & Mercier tarafından sürdürülüyor. Yazdan ilham alan dört saat, inci beyazının saflığını, “Pembe Kız”ın korkusuzluğunu, jöle mavisinin berraklığını ve nane yeşilinin tazeliğini yeniden yorumlayan göz kamaştırıcı bir renk tonuyla doğdu. Sedef veya güneş saten cilalı boyadan üretilen kadranda pozitif enerjiyi vurgulayan canlı tonlar parlıyor; Kayış kauçuktan yapılmıştır ve birbirini yansıtan kaliteli yüzeyler ve kaliteli malzemeler etkisi yaratır. Dört saat göz kamaştırıyor ve Baume & Mercier’in mükemmel işçilik ve stil mirasını temsil eden güçlü bir görsel etki sunuyor.

Baume & Mercier Riviera Takvim Kuvars Saat 10611: Nane Yeşili

Sabahın yedisinde, kız deniz kenarındaki yeşil ormanda hızlı adımlarla yürüyor ve çiy damlalarına hoş temiz hava eşlik ederek yaz sahil tatili için canlandırıcı bir günün açılışını yapıyor. Ferahlatıcı nane yeşili kadran, berrak mavi bir su veya denize bakan bir çam ormanı gibi, doğanın güzelliğine bir ilahi gibi, ilk görüşte aşık olmanın büyüsünü taşıyor. Saat, rüya gibi güneş saten kaplamalı yeşil lake kadran üzerinde şeffaf dağlar ve deniz desenleri ve beyaz Superluminova parlak kaplama (C1 mavi floresan) kaplı perçinli rodyum kaplama Romen rakamları ve gravürlerle süslenmiştir. Superluminova parlak kaplama (mavi floresan) ile kaplanmış rodyum kaplamalı faset kollar uyum içindedir.

İkonik parlatılmış ve saten cilalı paslanmaz çelik kasa, 36 mm çapa ve 9,5 mm inceliğe sahiptir. Çift taraflı yansıma önleyici işleme sahip, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal camın koruması altında, dört adet cilalı paslanmaz çelik vida ve üst kısmında güneş saten kaplamalı ve cilalı paslanmaz çelik çerçeve ile sabitlenir. Dört vida onikigen tam kapalı kasanın arkasını sabitliyor. Phi markasının logosu, sekizgen serbest stil tacı üzerine kabartma olarak işlenmiştir.

Baume & Mercier Riviera Takvim Kuvars Saat 10800: Jöle Mavisi

14:00: Cote d’Azur’un öğleden sonraları parıldayan denizin üzerinde güneş parlıyor. Kızın bileğindeki jöle mavisi saat, sahili sanki donmuş bir avuç saf güney Fransız deniz suyu gibi tamamlıyor. Masmavi kadrandaki güneş saten cilalı lake mavi kadran, canlı okyanus dünyasına dalmaya bir davet gibi şeffaf dağ ve deniz desenleriyle süslenmiştir. Riviera serisinin yaza özel modeli, Baume & Mercier’in her zamanki perçinli rodyum kaplamalı Romen rakamlarını, saat gravürlerini ve beyaz Superluminova parlak kaplamayla (mavi floresans) kaplanmış rodyum kaplamalı faset ibreleri kullanıyor. Tarih penceresi saat 3 konumundadır.

Çift taraflı yansıma önleyici teknolojiye sahip, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal cam, kasayı koruyor. Paslanmaz çelik çerçeve güneş renginde cilalanmış ve parlatılmış olup dört adet cilalı paslanmaz çelik vidayla sabitlenmiştir; tamamen kapalı kasa arkası da on ikigen şeklindedir ve kişiselleştirilebilir. Baume & Mercier Phi amblemi, sekizgen serbest stil tacı üzerine kabartma olarak işlenmiştir.

Baume & Mercier Riviera Takvimi Otomatik 10798: “Pembe Kız” Özel Sürüm

Akşam 19.00-Gün batımı: Kızın yanakları, gün batımının ardından unutulmaz olan ışıltılı bir yaz gülü gibidir. Zarif “Pembe Kadın” sıcak sahil kumsalında geziniyor ve gün batımı, deniz meltemi ve bileğindeki saatle sağlam bir yaz sahil yağlıboya tablosu oluşturuyor. Pembe kadranı güneş saten cilalı lake teknolojisiyle yorumlayan bu saat, şeffaf dağ ve deniz desenleriyle süslenerek zamanın akışında mutluluk ve neşe aktarıyor. Perçinlenmiş rodyum kaplama Romen rakamları ve gravürler Superluminova parlak kaplama (mavi floresan) ile kaplanmıştır. İbreler rodyum kaplamadır. Tarih penceresi saat 3 konumundadır.

Paslanmaz çelik kasa 33 mm çapında ve 9,6 mm kalınlığındadır. Polisaj ve saten cila teknolojisi ile özenle hazırlanmış, parlıyor ve canlılık gösteriyor. Çift taraflı yansıma önleyici teknolojiye sahip, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal cam ayna, kasanın üst kısmını korur. Dört adet cilalı vidayla sabitlenen çerçeve, cilalı ve güneşte saten cilalı paslanmaz çelikten yapılmıştır. On ikigen arka kapak, kişiselleştirilebilen ve üzerine yazı yazılabilen safir kristal cam alt kapakla korunuyor. Zarif Phi markası logosu, sekizgen serbest stil tacı üzerine kabartma olarak oyulmuştur.

Baume & Mercier Riviera Takvim Kuvars Saat 10837: Beyaz Ayışığı

Saat 23:00’te beyaz sedef, gece gökyüzünün altında şeffaf dağ ve deniz süslemelerine karşı sallanarak zarif bir parlaklık yayıyor. Beyaz ay ışığı gibi, saatin halesi de sığ ve sıcak, sahilde tek başına kalan kızın sessiz ve sıcak zamanlarını kaydediyor. Zamanın ötesinde, sade, asil ve saf bir renk olan beyaz, perçinlenmiş rodyum kaplamalı Romen rakamlarına, saat gravürlerine ve parlak beyaz Superluminova parlak kaplamayla (mavi floresans) kaplı rodyum kaplamalı faset kollara yayılmıştır. Pencere saat 3 konumunda tarihi gösterir.

Paslanmaz çelik kasa 33 mm çapa ve 9,6 mm kalınlığa sahiptir ve cilalama ve saten finisaj teknikleri kullanılarak özenle işlenmiştir. Çift taraflı yansıma önleyici teknolojiye sahip, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal cam, kasayı koruyor. Parlatılmış güneş saten kaplamalı paslanmaz çelik çerçeve, zarif ve sportif bir mizaç sergileyen dört parlak kesim pırlantayla (en üst düzey Wesselton pırlantaları, VS berraklık derecesi, 0,05 karat) süslenmiştir. Tamamen kapalı kasa arkası onikigen şeklindedir ve kişiselleştirilebilir. Sekizgen serbest stil tacı, altın oranı ve mükemmel oranı simgeleyen Phi markasının amblemi olan Baume & Mercier logosu 1964 ile işlenmiştir.

Markanın tasarım ruhunun en iyi yorumu olarak kadınlar için tasarlanan dört adet Baume & Mercier Riviera olağanüstü yaz saati, Temmuz 2024’te satışa sunulacak. Cote d’Azur stilini taşıyan bir saati bileğinize takmak, sıcak yaz aylarında deniz kenarında yapılan bir açık hava spor gezisine katılmak gibidir. Baume & Mercier Riviera serisi, şekil estetiğini esas alıyor; yaz her zaman büyüleyici ve enerjiktir.

Masmavi Denizin Gizemli Büyüsünü Keşfedin, Replika Saatler

Published / by editor1122

Bağımsız bir İsviçre saatçilik markası olan Ulysse Nardin, sonsuz macera ruhunu Diver Diving serisinin olağanüstü başyapıtlarıyla kutlamak için avangard tasarımı, mükemmel işçiliği ve geleneksel işçiliği ustalıkla birleştiriyor.

Güneşin altındaki pırıl pırıl mavi suların keşfedilmemiş dünyasına dalın. Ulysse Nardin, Diver Diving serisi 39 mm saatine yeni çalışmalar ekledi ve muhteşem krizokoldan oyulmuş kadrana sahip yalnızca 100 Diver serisi Diver Atoll mercan resif saatinden oluşan sınırlı sayıda modeli piyasaya sürdü. Bu büyüleyici mücevher, insanlara sakin lagünleri, rengarenk mercan resiflerini ve uçsuz bucaksız mavi denizleri hatırlatan sarımsı kahverengi ve siyah girdaplarla noktalanmış, parlak mavi tonları ve turkuaz renklerin renkli bir şekilde iç içe geçmesini sunuyor. Krizokolun benzersiz dokusu, elle kesilmiş ve parlatılmış kadrana benzersiz bir güzellik katarak her saati benzersiz bir estetik çekicilikle dolduruyor. Replika saatler.

Yeni Diver Atoll saati, öncekiler gibi, Ulysse Nardin’in işçiliğinin ve uzmanlığının bir kanıtıdır. Çok sayıda teknik zorluğun üstesinden gelen Ulysse Nardin, Diver Atoll ile mükemmelliğe ve yeniliğe olan bağlılığını gösteren bir saat başyapıtı yarattı.

Mükemmel tarz ve huzur

Antik çağlardan beri krizakol, iletişimi ve anlayışı teşvik etme gibi uyumlu bir anlama sahip olan takı ve dekorasyon yapımında kullanılmıştır. Bu mücevher, ruhani güzelliği gönül rahatlığı getirdiğinden, günümüzde sıklıkla meditasyon ve rahatlatıcı aktivitelerde kullanılmaktadır.

Saat, sportif bir görünüm için beyaz kauçuk kayış ve daha zarif bir görünüm için beyaz timsah derisi kayış olmak üzere iki kayışla geliyor.

Yeni saat, 300 metreye kadar suya dayanıklıdır ve Ulysse Nardin’in en son yeniliklerini temsil eden UN-816 otomatik mekanizma ve silikon eşapmanla donatılmıştır. Bu öncü malzeme ilk kez 2001 yılında Ulysse Nardin tarafından ileri saat yapımcılığına tanıtıldı ve o yıl piyasaya sürülen klasik Freak saatinde kullanıldı.

Ulysse Nardin’in mükemmel işçiliği ve saat yapımcılığı uzmanlığıyla Diver Atoll saati yaz yüzmeleri için idealdir. Yabancı toprakların gizemli ve bilinmeyen derin denizlerini zarif bir şekilde keşfetmenizi sağlar.

ZENITH, DEFY Skeleton Skyline Saatini Sunar, Ucuz Replika Saat

Published / by editor1122

Günler uzadıkça ve sıcaklıklar arttıkça ZENITH, yaklaşan yazı beyaz seramikten üretilen ilk DEFY Skeleton Skyline saatle karşılıyor. Mavi iskelet mekanizması ve kadranları yaz atmosferini tamamlıyor.

1969’daki ilk ZENITH DEFY serisi saatin modern mirası olan DEFY Peak serisi Skyline saat, cesur ve zarif çizgileri sağlam bir mimari estetik stil ve mükemmel dayanıklılık performansıyla mükemmel bir şekilde harmanlayarak geçmişi ve bugünü bütünleştiriyor. Beyaz seramikten yapılmış yeni DEFY Skyline Skeleton saat, iskelet hareketi ve kadranın simetrisini tam olarak ortaya koyuyor ve bunu saf beyaz seramik görünümüyle akıllıca birleştiriyor. Bu, DEFY Skyline saatinde türünün ilk örneği olan bir kombinasyondur. Alternatif saten fırçalanmış ve cilalanmış yüzeylerin ardından, beyaz seramik kasanın ve onikigen çerçevenin yüzeyi aşınmaya karşı son derece dayanıklı hale gelir ve DEFY Skyline saatin olağanüstü tasarımının çeşitli kullanım senaryolarına mükemmel uyum sağlamasına olanak tanır. Ayrıca beyaz seramikten üretilen DEFY Skyline Skeleton saat, 10 ATM (100 metre) derinliğe kadar suya dayanıklı olup, çeşitli yaz aktivitelerinin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmektedir. Ucuz replika saat.

Bu yeni ZENITH DEFY Skyline Skeleton saat, koyu mavi iskelet mekanizmasını ve kadranlarını tamamlayan beyaz seramik kasayla eşleştirildi. İskeletleştirilmiş kadran, ışık altında sürekli değişerek mavinin farklı tonlarını göstererek, markanın 1969’dan bu yana DEFY serisinde tamamıyla sergilenen ikonik dört köşeli yıldız logosunu yeniden yorumluyor. İskeletleştirilmiş kadranın altında, saatle donatılmış, yine Zenith markasının insanlara sonsuz gece gökyüzünü hatırlatan ikonik mavi tonuyla süslenmiş El Primero 3620 SK yüksek frekanslı otomatik kurmalı mekanizma görülüyor. Bu DEFY serisi iskeletleştirilmiş gökyüzü saati beyaz seramik modeli, geleneksel ikinci el kadranı terk ediyor ve onu, sürekli olarak sabit bir hızda çalışan, her 10 saniyede bir dönen ve insanlara değer vermelerini hatırlatan dünyanın ilk ve tek 1/10 saniyelik kronograf kadranıyla değiştiriyor. Her saniye yazın güzel zamanları.

ZENITH Zenith DEFY Peak Serisi Hollow Sky Watch Beyaz Seramik, entegre beyaz seramik bilezik ve iyi tanımlanmış çokgen kasa ile çok uyumlu, saten ve cilalı bir yüzey sunan, birden fazla işlev göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Saatin ayrıca seramik malzemeyi tamamlayan yıldızlı gökyüzü deseniyle süslenmiş parlak beyaz kauçuk kayışı da bulunuyor. Kullanıcı, herhangi bir alet kullanmadan kolayca değiştirilebilen, kasanın üzerindeki ustaca tasarlanmış hızlı çıkarma sisteminden tam olarak yararlanabilir.

Beyaz seramikten Zenith DEFY Skeleton Skyline saat, El Primero 3620 SK yüksek frekanslı otomatik kurmalı iskelet mekanizma ile donatılmıştır. Ayrıca 5Hz eşapman mekanizmasıyla çalıştırılan 1/10 saniyelik bir kronograf ekranı da bulunuyor. Saatin yaklaşık 60 saatlik güç rezervi vardır ve hassas zaman ayarı için saniyeyi durdurma cihazı ile donatılmıştır.

Beyaz seramikten Zenith DEFY Skeleton Skyline saat, Zenith butiklerinde, dünya çapındaki çevrimiçi butiklerde ve yetkili satıcılarda sınırlı miktarlarda mevcuttur.

Blancpain’in Yeni Bathyscaphe Tam Takvimli Ay Evresi Saati, Replicas Izle

Published / by editor1122

Blancpain, markanın patentli teknolojisi ve zarif tasarımıyla (siyah seramik bilezik ve estetik bir kara fırtına gibi yüksek kaliteli metal dokuya sahip seramik kasa) donatılmış yeni Bathyscaphe tam takvimli ay evresi saatini gururla piyasaya sürüyor. Yeni Bathyscaphe tam takvimli ay evresi saati, canlı güneş ışını desenli, degrade parlak mavi kadranla eşleştirilerek güven ve sportif tarzı ortaya koyuyor. Yeni Bathyscaphe tam takvimli ay evresi saatinde, ister seramik bilezik, ister NATO kayış, ister kanvas kayış olsun, hepsi saate güçlü, parlak renkler ve dinç bir canlılık katan çeşitli bilezik veya kayışlar arasından seçim yapabilirsiniz. Elli Fathoms Bathyscaphe ailesi. Replicas izle.

1953’ün başlarında, modern mekanik dalış saatlerinin atası olan Blancpain Fifty Fathoms resmi olarak üretime alındı ​​ve piyasaya sürüldü. Piyasaya sürüldüğü andan itibaren profesyonel dalgıçlar tarafından benimsendi ve gerçekten özel bir dalış ekipmanı haline geldi. 1956 yılında klasik Fifty Fathoms saatinin modern kentsel versiyonu olan Bathyscaphe saat ailesi piyasaya sürüldü. Klasik Fifty Fathoms’tan farklı olarak Bathyscaphe ailesi daha küçük kadran çapıyla donatılmış, günlük kullanım için tasarlanmış ve deniz tabanını keşfetmek için profesyonel işlevselliğe sahip. Bugün Bathyscaphe ürün ailesi, büyüleyici renkleri seramik malzemelerle birleştirerek yaratıcı özünü öne çıkaran daha dinamik bir saatin habercisi oldu.

Yeni tam takvimli ay evresi saatinin kadranı, siyah seramik unsurlarla kontrast oluşturan zarif mavi tonlarla süslenmiştir. Hassas renk gradyanı ve güneş ışınlı desen cilalama işlemi, kadranı canlılıkla dolu hale getiriyor, ışık ve gölge değişimleri arasında parlak bir parlaklıkla akıyor, parlak kişiliği tam olarak gösteriyor, görsel derinliği artırıyor ve saate göz kamaştırıcı bir parlaklık katıyor. Bu saat, üst düzey saat yapımcılığının olağanüstü cilalama işleminin daha fazla detaylandırılmasının altındaki göz kamaştırıcı ışığı yansıtan, parlak renkli kadran ile siyah seramik kasa ve bilezik arasındaki çarpıcı kontrastla güçlendirilen, kullanıcının kendine özgü kişiliğini vurgulayabilir.

En son seramik teknolojisinin kullanılması Bathyscaphe saat ailesini yeni bir boyuta ve yüksekliğe taşıdı. Benzersiz özellikleriyle seramik, şehirden ilham alan bu saat ailesi için ideal malzeme ve bu kez ilk kez yüksek teknoloji ürünü bir seramik bilezikle sunuluyor.

Dayanıklı, çizilmeye son derece dayanıklı ve hipoalerjenik seramik, paslanmaz çelikten neredeyse beş kat daha sert olmasına rağmen %25 daha hafiftir. Kuşkusuz üstünlüğüne rağmen, Haute Horlogerie aşamasında seramik işlemenin ileri aşamaları, özellikle de ince finisaj oldukça karmaşıktır. 1400°C’yi aşan sıcaklıklarda pişirildiğinde hacimde %25 oranında azalma ve elmas aletlerle çalışma ihtiyacı dikkate alındığında, saten fırçalama işlemi de saat ustasının detaylara titizlikle dikkat etmesi gereken çok hassas bir işlemdir. İster bir bağlantı, ister bir toka, ister bir kasa olsun, farklı uzmanlar her bir bileşenin yüzeyini bağımsız olarak parlatıyor.

Üst düzey saat yapımı bileziklerinin üretim standartları katıdır ve bağlantıların, ne güzelliği garanti edecek kadar gevşek, ne de pratikliği artıracak kadar sıkı olmayacak şekilde hassas bir şekilde ayarlanması gerekir. Hata genellikle minimum düzeydedir. Bu nedenle, her bir bağlantının mükemmel şekilde oturduğundan emin olmak için dikkatlice ölçülmeli ve kontrol edilmelidir. Bu bilezik, her bir bağlantıyı sıkı bir şekilde kilitlemek için kam şeklindeki pimleri kullanan, olağanüstü dayanıklılık ve mükemmel konforu birleştiren markanın patentli bağlantı montaj sistemini kullanıyor. Siyah, yalnızca ilk kez siyah seramik kasa kullanan yeni tam takvimli ay evresi saatini (43,6 mm çap, su geçirmez derinlik 300 metre) tamamlamakla kalmıyor, aynı zamanda Bathyscaphe’in üç ibreli saati ve geri dönüş kronografıyla da mükemmel uyum sağlıyor. seramik kasa.

Yeni Bathyscaphe Full Calendar Moon Phase saati 6654.P4 mekanizmaya sahip. Tek yöne dönen çerçeve gibi ikonik tasarımdan Fifty Fathoms dalış saatinin benzersiz mirasını ve ay evresi göstergesi karmaşık işlevi ve antimanyetik silikon denge yayı gibi Blancpain’in benzersiz gelişmiş saat yapımcılığı unsurlarını gösterir.

1952 yılında, o zamanlar Blancpain’in eş CEO’su olan Jean-Jacques Fiechter, kişisel bir dalış kazası yaşadı ve bu, dalış süresini güvenli bir şekilde ölçmenin gerekliliğini fark etmesini sağladı. Yenilikçi çözümü, Fifty Fathoms saatine takılan, resmi olarak üretime alınan ve 1953’ün başlarında satışa sunulan, özellikle dalış için tasarlanmış, kilitlenebilir ve kademeli bir döner çerçeveydi.

Daha fazla güvenlik sağlamak için günümüzün Fifty Fathom’ları yalnızca saat yönünün tersine dönen tek yönlü dönen bir çerçeveyle donatılmıştır; Orijinal Fifty Fathoms’tan ilham alan Bathyscaphe’de de bu tür bir çerçeve bulunuyor ancak kavisli safir cam yerine seramik bir iç halka bulunuyor. Yeni Bathyscaphe Dolunay Ay Evresi de bir istisna değil: Siyah seramik çerçeve, kadranın rengiyle uyumlu, derin ve göz alıcı siyah seramik iç halkayla donatılmıştır. İç halka da göz alıcı güneş ışınlarına sahip mavi degrade kadranı vurgulayan kontrast gri Liquidmetal ile dekore edilmiştir. Bu kentsel çerçeve çizilmeye son derece dayanıklıdır ve döndürüldüğünde net bir “tık” sesi çıkarır.

Blancpain’in ikonik ay evresi göstergesi komplikasyonu, 6654.P4 mekanizmasıyla donatılmış bu yeni saatte de merkezi bir konuma sahip. 1983 yılında “kuvars fırtınası”nın ardından Blancpain, mekanik saatlerin olağanüstü işçiliğini gösteren ve kuvars saatlerin hiçbir zaman karmaşık mekanik saatlerin yerini alamayacağını kanıtlayan ay evresi görüntüleme işlevini yeniden tanıttı. Ay evresi görüntüleme fonksiyonu böylece mekanik saatçiliğin yeniden doğuşunun sembolü haline geldi. Yeni saat, anında fark edilen Blancpain ay evresi fonksiyonuna ek olarak mükemmel performansa sahip 6654.P4 mekanizmayla da donatılmıştır. Çift namlulu tasarımı sayesinde 72 saatlik güç rezervinin yanı sıra, kullanıcının takvim ekranını mekanizmaya zarar vermeden istediği zaman ayarlamasına olanak tanıyan güvenlik ayar koruma cihazıyla da donatılmıştır. Ayrıca ileri saatçilik geleneğini de sürdüren saat ustaları, safir camın arka kısmından görülebilen mekanizmayı özenle dekore etmek için pah kırma, balık pulu ve salyangoz dokuları gibi çeşitli cilalama teknikleri kullanıyor. Saatin ayrıca mekanizmayı manyetik alanlardan kaynaklanan parazitlerden korumak için antimanyetik bir silikon denge yayı kullandığını da belirtmekte fayda var.

  1. yüzyılın başında silikon malzemelerin ortaya çıkışı, saatçilik sektöründe çığır açan değişiklikleri beraberinde getirdi ve zaman ölçümü alanında önemli ilerlemeler kaydedildi. Silikonun birçok avantajı vardır. Esnektir, sağlamdır, hafiftir ve korozyona karşı oldukça dayanıklıdır ancak kolayca deforme olmaz. Antimanyetik özellikleri onu diğer malzemelerden öne çıkarıyor. AntimanyetikAntimanyetik özellikler saat yapımında yaygındır çünkü saatin doğruluğunu etkili bir şekilde sağlarlar.

1950’li yılların saatlerinde denge çarkı mıknatıslanabilen metal bir denge yayı ile donatılmıştı, bu nedenle mekanizmayı manyetik alanlardan korumak için yumuşak demirden yapılmış antimanyetik bir metal kapak eklendi. Modern Fifty Fathoms saati tamamen farklıdır. Antimanyetik silikon denge yayı, safir camın arka kısmının benzersiz mekanizma yapısını göstermesini sağlar. Bu yeni malzeme sayesinde yeni Bathyscaphe Complete Calendar Moon Phase saati, mekanizmanın yüksek kaliteli cilalama sürecini kendinden emin bir şekilde sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda saatin mükemmel zamanlama performansını da mükemmel bir şekilde sunuyor.

Blancpain’in DNA’sının hayati bir parçası olan takvim işlevli saatler, markanın karmaşık işlevlerdeki uzmanlığını tam olarak ortaya koyuyor. 1980’lerin başında Blancpain’in takvim ekranı işlevi, eksiksiz bir takvim saati olarak güçlü bir geri dönüş yaptı ve daha sonraki takvim ekranı modellerinin temelini attı. İster haftalık takvim, ister basit bir tarih ekranı, yıllık takvim veya kalıcı takvim olsun, Blancpain’in Villeret Classic V Serisi Equation of Time saati ile takvim saatleri yaratma becerisi zirveye ulaşıyor. Oldukça karmaşık iki saat olan Villeret Classic V Serisi Çin Takvimi saati Blancpain, dünya çapında iki dönüm noktası inovasyon ödülüne layık görüldü. Blancpain’in esnek ve değiştirilebilir takvim mekanizmaları uygulaması, markayı saat endüstrisinde bir “takvim ustası” haline getirdi ve yeni Deep Submersible Tam Takvimli Ay Evresi saati de şüphesiz bu yenilikçi geleneğe uygun.