Ay: Ağustos 2024

SWATCH Yeni BIOCERAMIC WHAT IF Serisi Saatlerini Piyasaya Sürüyor, Replika Saat

Published / by editor1122

Minimalist siyah-beyaz estetik ve yeni ürünler öncü seriye entegre edildi.

Öncü ruhuyla bilinen Swatch Bioceramic WHAT IF? serisi, kendini ifade etme için yeni bir alan açan iki yeni moda ürünü sunuyor.

İstediğiniz zaman siyah-beyaz stiller arasında geçiş yapın ve her durum için kolayca bir moda duygusu yaratabilirsiniz. Aynı renk veya kişilik kontrastı olsun, siyah-beyaz saatler vazgeçilmez moda öğeleridir.

WHAT IF… saf siyah? Saatin sade ve ölçülü görünüm tasarımı ona benzersiz bir çekicilik katıyor. WHAT IF… saf beyaz? Saat, ışık ve gölgeyle hareket ederek günlük zaman tutmaya olağanüstü bir çeviklik dokunuşu katıyor.

Çeşitli açılardan, WHAT IF? serisine yeni ürünler eklemek zamanında.

Swatch Bioceramic WHAT IF? serisi, Swatch klasiklerini yeniden şekillendirmek için geometrik sanat kullanır ve bu da göz alıcıdır. Sağlam kare kenarlar ve 33 mm x 33 mm kasa tasarımı, keskin bir renk bloğu kontrastı ve modern minimalist estetik sunarken bileğe rahatça oturur.

Konu yaratacak bir replika saat arıyorsanız, bu serinin tasarımının arkasında olağanüstü bilimsel yenilik vardır. Swatch’un yenilikçi bitki seramiği (Biyoseramik), mükemmel güç ve dayanıklılık elde etmek için seramik tozunu biyolojik kaynaklı malzemelerle birleştirir ve böylece benzersiz bir kare WHAT IF? saat tasarımı yaratır.

Swatch Bioceramic WHAT IF? serisi hayatın zevkine uygundur ve benzersiz stilleri vurgular. Yenilikçi bitki seramik kasa, kurma kolu ve toka, Swatch’un yaratıcı ruhunu gösterir. Biyolojik kaynaklı malzemeden yapılmış çerçevesiz saat aynası, kadranın yan tarafından keyfini çıkarmanızı sağlar ve entegre biyolojik kaynaklı malzeme kayışı, kullanım konforunu daha da artırır.

Swatch’un kurucusu, 1982 gibi erken bir tarihte yuvarlak veya kare bir saat tasarlamakla karşı karşıyaydı. WHAT IF? saat serisi dünyaya heyecan verici bir olasılık daha gösteriyor. Kare saat tasarımını seçmiş olsaydı; Swatch dünyası bugün ne kadar farklı olurdu?

Swatch Bioceramic WHAT IF? serisinin yeni renk uyumu, avangard cazibesini benzersiz bir stille yorumluyor.

Yeni Swatch Bioceramic WHAT IF… saf siyah mı? Peki ya saf beyazsa? Saatler, Ağustos 2024’te Swatch’un çevrimdışı perakende kanallarında ve dünya çapındaki çevrimiçi mağazalarında satışa sunulacak.

WHAT IF… saf siyah mı?

SO34B701

  • Kasa: 33mm x 33mm, mat siyah yenilikçi bitki seramik kasa ve kurma kolu; kadran desenli yenilikçi bitki seramik yuvarlak pil kapağı
  • Kadran: beyaz ölçekli siyah kadran, saat 3 konumunda takvim işlevi
  • Ayna: çerçevesiz biyojenik malzeme
  • İbreler: ışıklı efektli gümüş saat ve dakika ibreleri; gümüş saniye kolu
  • Kayış: mat siyah biyojenik malzeme kayış, kayış halkası ve toka
  • Suya dayanıklılık: 2 bar

YA… saf beyazsa?

SO34W700

  • Kasa: 33mm x 33mm, mat beyaz yenilikçi bitki seramik kasa ve kurma kolu; kadran desenli yenilikçi bitki seramik yuvarlak pil kapağı
  • Kadran: gri tonlamalı beyaz kadran, saat 3 konumunda takvim işlevi
  • Ayna: çerçevesiz biyojenik malzeme
  • İbreler: ışıklı efektli gümüş saat ve dakika kolları; gümüş saniye kolu
  • Kayış: mat beyaz biyojenik malzeme kayış, kayış halkası ve toka
  • Suya dayanıklılık: 2 bar

Glashütte Original Iki Yeni Sınırlı Sayıda Imitasyon Saat Piyasaya Sürüyor

Published / by editor1122

Yetmişler geri döndü! Alman lüks saat üreticisi Glashütte Original, 1970’lerin rahat stilinden ilham alarak yeni sınırlı sayıda Yetmişler Büyük Takvimli Kronografını piyasaya sürüyor. İki yeni saat sırasıyla “Karpuz Kırmızısı” ve “Havuz Mavisi” kadranlarla donatılarak çağdaş günlük yaşama yeni ve benzersiz bir moda atmosferi katıyor. Bu sefer piyasaya sürülen iki yeni ürün, her biri 100 adetle sınırlı ve benzersiz stil, zarafet ve retroluk sunuyor: zamansız orijinal saatler.

Sınırsız stil, tutku

Geniş tarihte hakkında yazmaya değer sayısız dönem var, ancak bunlardan yalnızca birkaçı gerçekten efsanevi ve 1970’ler bunlardan biri: kaya gibi uzun saçlar, paça pantolonlar ve renkli. Yetmişlerin stili klasiktir ve uzun zamandır popülerdir. Glashütte Original her yıl bu yaratıcı dönemi farklı bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor ve 1970’lerin tasarım dilini modern modayla akıllıca birleştiren 1970’ler Büyük Takvimli Kronograf’ın özel bir edisyonunu piyasaya sürüyor.

Farklı renkler, sınırsız

Bu yılki sınırlı sayıda üretilen saatler, yaz canlılığını ortaya çıkarmak için sınırsız renkler içeriyor: “Pool Blue” saati, yüze ferahlatıcı bir nefes üfleyen ferahlatıcı bir mavi-yeşil tonu sunuyor ve “Watermelon Red” saati, pozitif enerji ve parıldayan, dikkat çeken parlak bir mercan kırmızısı sunuyor. İki saatin kadranları, yoğun renkleri akıllıca nötralize eden ve çeşitli stillere ve durumlara kolayca uyarlanabilen zarif bir şekilde tamamlanmıştır. Küçük saniyeler ve 30 dakikalık kronograf kadranları, göz alıcı olan ve bir bakışta tanınabilen siyah halkalardan yapılmıştır.

Büyüleyici kadran, güzel ve akıllı

1970’ler Büyük Takvimli Kronograf, canlı ve sınırsız renkleri tamamlayan pürüzsüz, eğlenceli ve çevik çizgilere sahiptir. 40×40 mm paslanmaz çelik kasanın yuvarlatılmış kare ana hatları, serinin en tanınan özelliklerinden biridir. Bileğe uyması için cilalanmış/saten fırçalanmıştır ve rahattır. Çizilmeye dayanıklı safir kristal cam ayna, kadran rengini bir bakışta netleştirir ve göze hoş gelir. Bu sefer piyasaya sürülen iki yeni ürün, iki kayışla mevcuttur: zarif ve dikkat çekici bir paslanmaz çelik zincir veya kadranın benzersiz şeklini tamamlayan dayanıklı bir kauçuk kayış.

1970’lerin ritmi, orijinal baskı

Bu retro kronograf saatin tasarımı güven doludur ve içsel kaliteyi tamamlar. Markanın kendi ürettiği Calibre 37-02 mekanizması hassas ve güvenilirdir ve imitasyon saat, dakika, küçük saniye, büyük takvim ve kronograf sayacı gibi işlevler uyumlu bir şekilde sunularak işçiliğin güzelliğini vurgular. Mekanizma parçaları geleneksel Glashütte saatçilik işçiliğiyle dekore edilmiştir: 45 derecelik kenar pahları, cilalı mavi çelik vidalar, klasik üç çeyrek plakalar, denge çarkı plakaları ve Glashütte sütunlu desenlere sahip içi boş otomatik rotorlar, vb. benzersiz ve yaratıcıdır.

Özgünlükle gurur duyuyoruz

İki yeni 1970’ler büyük takvimli kronograf saati, “Karpuz Kırmızısı” ve “Havuz Mavisi”, her biri 100 adetle sınırlıdır ve Ağustos 2024’ten itibaren Glashütte Original global mağazalarında ve bazı yetkili bayi butiklerinde satışa sunulacaktır.xyl

Klasik Ve Modern Arasında Romantik Bir Karşılaşma, Replicas Izle

Published / by editor1122

Sevgililer Günü, geleneksel Çin romantik festivali yaklaşırken, İsviçreli lüks saat markası H. Moser & Cie. Henry Moser, çeşitli yaratıcı ve renkli saatlerle samimi aşkı kazıdı. Her bir saat çifti, duygunun, bağlılığın ve H. Moser’in mükemmel saatçilik işçiliğinin ve benzersiz tasarımının mükemmel bir kombinasyonunun kanıtıdır.

Streamliner Centre Seconds Matrix Green ve Streamliner Centre Seconds Purple Haze, uyumlu oranları, pürüzsüz çizgileri ve lüks saatçilik işçiliğini mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor. İkisi birbirini tamamlıyor, tıpkı ormandaki sabah sisinin yeşil dallar ve yapraklarla iç içe geçtiği sahne gibi, her saniye romantizmi ve sonsuzluğu anlatıyor. Her iki saat de, 1920’ler ve 1930’lardaki ilk yüksek hızlı trenlerden esinlenen mükemmel ergonomik tasarım gösteren entegre paslanmaz çelik bileziğe sahip, çıkıntısız bir tasarıma sahip. Kasanın her iki tarafındaki içbükey alanlar, dönüşümlü olarak mat ve cilalı yüzeylerle saten kaplamalı olup, şeffaf alt kapağı tamamlayan hafif kavisli safir kristal aynayla kaplıdır ve Henry Moser’in alışılmadık klasik görünümüne saygı duruşunda bulunur. Aynı zamanda kadran, gizemli bir kimlik işareti gibi Henry Moser marka logosunu şeffaf lake ile sunar. Saat işaretlerini işaret eden 3D saat ve dakika kolları, Super-LumiNova ışıklı malzeme içeren yenilikçi bir seramik taban malzemesi olan Globolight ile gömülü iki parçadan oluşur. HMC 201 otomatik kurmalı mekanizma ile donatılmış olup, 72 saatlik güç rezervi ve 120 metre (12 ATM) su geçirmez derinliğe sahiptir. İki saat, erken tasarım ilhamlarını bir araya getirir ve doğanın uyumlu güzelliğini yenilikçi tasarımlara entegre etmek için mükemmel işçilik kullanır, tomurcuklanma ve çiçek açmaya tanıklık eder. Replicas izle.

H. Moser & Cie. ve Alpine Motorsports, tutku ve coşkuyu göstermek için cesurca zıt renkler kullanan Streamliner Cylindrical Tourbillon Skeleton Alpine Limited Edition ve Streamliner Cylindrical Tourbillon Skeleton Alpine Limited Edition Pink Livery üzerinde işbirliği yaptı. Öğle vakti iskeletleştirilmiş ana kadranın üzerinde, safir kristalle aynı eğriye sahip yarı saydam kavisli bir alt kadran görülebilir ve H. Moser & Cie. ve Alpine Motorsports’un ikonik mavisini ve Alpine’in unvan ortağı BWT’nin ikonik pembesini mükemmel bir şekilde sunar. Denge ekseninin tepesinde dikey olarak yukarı doğru uzanır ve H. Moser & Cie.’nin kardeş şirketi olan Precision Engineering AG’nin uzmanlığını gösterir. Saatin ön tarafında marka logosu yoktur; yalnızca marka adı arka tarafa kazınmıştır ve benzersizliğini ve saf minimalist görünümünü gösterir. Saat işaretleri Super-Luminova ışıklı kaplama ile kaplanmış ve saat ve dakika kolları gece bile mükemmel okunabilirlik sağlayabilen Globolight ile kaplanmıştır. Her iki saat de kadranın rengini tamamlayan dokuma dokulara sahip mavi ve pembe kauçuk kayışlarla eşleştirilmiştir. HMC 811 otomatik kurmalı kendi kendine üretilen mekanizma ile donatılmış, ön ve arka tamamen oyulmuştur ve büyük içi boş altın otomatik diskin salınım ağırlığı bir bakışta görülebilir. Su geçirmezlik derinliği 120 metredir (12 ATM). Bu iki saat zaman kaydedicilerdir ve her bakışı sonsuz hayallerle ve hareketli anılarla doldurur.

Heritage Dual Time’ın bordo-kırmızı füme kadranı aşk kadar tutkuludur. Heritage Centre Seconds Funky Blue sakin ve derindir. Her ikisi de sorumluluğu ve bağlılığı mükemmel bir şekilde temsil eder. İki Heritage saati de markanın 1920’lerden kalma ilk cep saatlerinden esinlenmiştir. Klasik bir atmosfere sahip zarif yuvarlak paslanmaz çelik kasa, sivrilen tırnaklar ve büyük bir oymalı taç ile eşleştirilmiştir. Geleneksel beyaz ray tarzı dakika ölçeği ve Super-LumiNova ışıklı kaplama ile kaplı kırlangıç ​​kuyruğu şeklindeki eller, modern bir hisle keskin bir kontrast oluşturur. Benzersiz üç boyutlu kakma sayılar da, özellikle herhangi bir şekli ve rengi sunabilen yenilikçi bir seramik taban malzemesi olan Globolight kullanılarak Super-LumiNova ışıklı malzeme ile kaplanmıştır. Heritage Series Dual Time Saat, kimliğini düşük anahtarlı bir şekilde göstermek için şeffaf lake bir marka logosu kullanır. HMC 809 otomatik kurmalı, kendi ürettiği hareketle donatılmıştır. Heritage Series Classic Üç İbreli Elektrik Mavisi Saat, markanın ikonik elektrik mavisi füme kadranını kullanır. Eşleşen orijinal deri kayışı, bu saate son dokunuşu katmak için beyaz dikişlerle süslenmiştir. HMC 200 otomatik kurmalı, kendi ürettiği mekanizma ile donatılmıştır. Bu iki eser, gelenek ve modernliği bir araya getirir ve Henry Moser’in tasarımını, gelenekleri yıkmada iyi bir konsept içerir. Zamanın akışının ve duygu ve bağlılığın parlak beyanlarının kaydedicileridirler.

Bu benzersiz festivalde, Henry Moser zamanı bir tanık olarak ve rengi benzersizliği ve nadirliği göstermek için bir araç olarak kullanır, her değerli duygusal yolculuğa tanıklık eder ve korur.

Bileğinizden Akan Romantizm, Replikas Izle

Published / by editor1122

TAG Heuer, aşıkların kalp atışlarını ifade etmelerine, tatlı anları hatırlamalarına veya zamansız aşkı anmalarına yardımcı olmak için Qixi Festivali hediyesini öneriyor.

Qixi Festivali yaklaşırken, İsviçreli öncü saat markası TAG Heuer, aşk hediyesini sunmak için Carrera serisi saatleri seçiyor. TAG Heuer elfleri saksağan köprüsünü kucakladığında, klasik mitlerin ve modern atmosferin iç içe geçmesi, öncü tasarım ve çağdaş stilin taşıdığı romantik hikayeleri sahneliyor.

Efsanevi Jack Heuer’in ikonik şaheseri olan TAG Heuer Carrera serisi, bilek kronograflarının bir modelidir. Carrera serisi saatler, kullanıcının saatle bütünleşmesine olanak tanıyarak hassas zamanlamanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Klasik ve zarif görünümleri, net ve okunması kolay kadranları ve güvenilir mühendislik tasarımlarıyla dünyaca ünlüdürler, sayısız beğeni kazanmış ve bilekte parıldamaktadırlar. Altmış yıl geçti ve zamanın değişmesinden sonra, TAG Heuer Carrera serisi sürekli olarak çok sayıda renk ve son teknoloji tasarıma sahip versiyonlar sunmak için kendini yeniledi ve serideki her saate benzersiz bir çekicilik kazandırdı. Replikas izle.

TAG Heuer Carrera serisi saat, iki kişi arasında samimi bir hediye ve duygusal bir bağdır, gerçek aşkın her anını doğru bir şekilde kaydeder ve besler. Carrera serisi kronograf, Carrera serisi takvim saatiyle romantik bir şekilde buluştuğunda, klasik “panda plakası” tasarımı dinamik ve canlı pembeyle çarpışır ve bilekten tatlı bir aşk serbest kalır. İster pistteki tutkulu bir arayış, ister hayattaki tutarlı bir arkadaşlık olsun, Carrera serisi saat, hassas ve mükemmel performansıyla her önemli ana tanıklık eder.

Bu yıl Nisan ayında Cenevre’deki Watches & Wonders Haute Horlogerie Fuarı’nda tanıtılan yeni TAG Heuer Carrera Kronograf, markanın inovasyon ve tasarıma olan bağlılığının bir kanıtıdır. Bu saat, Carrera koleksiyonunun kökenlerine ve Jack Heuer’in okunabilirlik tutkusuna bir övgüdür. Saat 3 ve 9’daki siyah “azuré” alt kadranlar, gümüş güneş fırçalı kadranla kontrast oluşturarak iki gözlü bir imza “panda” görünümü yaratır ve çarpıcı görünüm, özgür stili vurgular. Kontrast, alt kadranlardaki kırmızı lake kollarla daha da güçlendirilir ve saat kadranının bir bakışta net olmasını sağlar. Bu Carrera “panda” kronografının cazibesi, yeniden tasarlanan Carrera serisinde bir ilk olan paslanmaz çelik bileziğe de uzanır. Bileziğin ve Glassbox aynanın tasarımı birbirini tamamlayarak “panda” düzenini daha dikkat çekici hale getirir. TAG Heuer, “panda” kronografının zamansız cazibesini, sıkı ve korkusuz aşkı yansıtan avangart tasarım öğeleriyle yeniden yorumlar.

TAG Heuer Carrera takvim saati, zarafetin ve konforun bir kutlamasıdır. Siyah ve beyaz kadran geleneğini bozarak, tatlılığı ve romantizmi simgeleyen renklerle bileğe canlılık ve stil katıyor. Parlak ve canlı pembe kadran, zarif salyangoz şeklindeki bir kaplama ile eşleştiriliyor ve her an şefkat ve tatlılıkla dolu. Klasik 36 mm çapındaki saat, daha ince bir profille yükseltildi. Üst ve alt tırnakların tepesi arasındaki ölçüm 43,55 mm’den 41,6 mm’ye düşürüldü, kasa 10 mm’ye ayarlandı ve kurma kolu, kasanın kenarıyla daha dik açı yapacak şekilde yeniden tasarlandı. Bu iyileştirmeler saati daha ergonomik ve rafine hale getirerek güzel ve rahat bir kullanım deneyimi sağlıyor ve sevgiyle çevrili kullanıcıyı kalabalığın parlayan odağı haline getiriyor. İki saat, TAG Heuer Carrera serisinin avangart tasarımını ve zarif stilini yorumlayarak markanın hassasiyet ve estetik konusundaki amansız arayışını taşıyor ve her çiftin aşk yolculuğunda birbirlerine eşlik etmesine yardımcı oluyor.