Masmavi Denizin Gizemli Büyüsünü Keşfedin, Replika Saatler

Bağımsız bir İsviçre saatçilik markası olan Ulysse Nardin, sonsuz macera ruhunu Diver Diving serisinin olağanüstü başyapıtlarıyla kutlamak için avangard tasarımı, mükemmel işçiliği ve geleneksel işçiliği ustalıkla birleştiriyor.

Güneşin altındaki pırıl pırıl mavi suların keşfedilmemiş dünyasına dalın. Ulysse Nardin, Diver Diving serisi 39 mm saatine yeni çalışmalar ekledi ve muhteşem krizokoldan oyulmuş kadrana sahip yalnızca 100 Diver serisi Diver Atoll mercan resif saatinden oluşan sınırlı sayıda modeli piyasaya sürdü. Bu büyüleyici mücevher, insanlara sakin lagünleri, rengarenk mercan resiflerini ve uçsuz bucaksız mavi denizleri hatırlatan sarımsı kahverengi ve siyah girdaplarla noktalanmış, parlak mavi tonları ve turkuaz renklerin renkli bir şekilde iç içe geçmesini sunuyor. Krizokolun benzersiz dokusu, elle kesilmiş ve parlatılmış kadrana benzersiz bir güzellik katarak her saati benzersiz bir estetik çekicilikle dolduruyor. Replika saatler.

Yeni Diver Atoll saati, öncekiler gibi, Ulysse Nardin’in işçiliğinin ve uzmanlığının bir kanıtıdır. Çok sayıda teknik zorluğun üstesinden gelen Ulysse Nardin, Diver Atoll ile mükemmelliğe ve yeniliğe olan bağlılığını gösteren bir saat başyapıtı yarattı.

Mükemmel tarz ve huzur

Antik çağlardan beri krizakol, iletişimi ve anlayışı teşvik etme gibi uyumlu bir anlama sahip olan takı ve dekorasyon yapımında kullanılmıştır. Bu mücevher, ruhani güzelliği gönül rahatlığı getirdiğinden, günümüzde sıklıkla meditasyon ve rahatlatıcı aktivitelerde kullanılmaktadır.

Saat, sportif bir görünüm için beyaz kauçuk kayış ve daha zarif bir görünüm için beyaz timsah derisi kayış olmak üzere iki kayışla geliyor.

Yeni saat, 300 metreye kadar suya dayanıklıdır ve Ulysse Nardin’in en son yeniliklerini temsil eden UN-816 otomatik mekanizma ve silikon eşapmanla donatılmıştır. Bu öncü malzeme ilk kez 2001 yılında Ulysse Nardin tarafından ileri saat yapımcılığına tanıtıldı ve o yıl piyasaya sürülen klasik Freak saatinde kullanıldı.

Ulysse Nardin’in mükemmel işçiliği ve saat yapımcılığı uzmanlığıyla Diver Atoll saati yaz yüzmeleri için idealdir. Yabancı toprakların gizemli ve bilinmeyen derin denizlerini zarif bir şekilde keşfetmenizi sağlar.