Baume & Mercier Riviera Yaz Özel Üretim Saati, Ucuz Replika Saat

Baume & Mercier Riviera serisi, Cote d’Azur’un renkli tarzından ilham alarak onu bir efsaneye dönüştürüyor. Bugün bu dokunaklı hikaye ve Riviera serisi, Cote d’Azur’a saygı duruşunda bulunarak dünya çapında aktarılıyor. Dizi, çeşitli yerlerdeki topografyayı, mimari tarzı ve yaşama sanatını temel alıyor. Benzersiz ve renkli bir saat yaratmak için asırlık İsviçre saatçilik ailesinin tasarım konseptini ve teknik özelliklerini bir araya getiriyor.

Fransa’nın güneyindeki Cote d’Azur’dan gelen Riviera ruhu

Modaya uygun ve pozitif bohem ruhu, Cote d’Azur’dan Kaliforniya’ya, adalardan koylara, burunlardan deniz kıyılarına kadar Riviera serisinden doğal olarak yayılıyor. Zaman geçtikçe doğanın içten dışa zarafeti, orijinal deniz manzarası ve festival görüntülerinin altında parlayan bitkiler gibidir. Dünyanın neresinde olursa olsun, sahil beldeleri her zaman spor ve şenlik havasıyla doludur. İnsanlar renkli deniz yaşamını hayranlıkla izlemek için suya dalıyor, sert dalgaları yenmek için teknelerle yarışıyor, müziğin ritmine göre sallanıyor ve parti zamanının tadını çıkarıyor.

Riviera serisi bu konsepte bağlı kalıyor ve bunun zarif güvenin estetiğinden ayrılamaz olduğuna inanıyor. Baume & Mercier Riviera serisi, kadrandaki on iki saati yansıtacak şekilde kasayı ve çerçeveyi onikigen ile şekillendirmeyi tercih ediyor. Bu tasarım 1973 yılında ortaya çıktığında devrim niteliğinde kabul edildi. Riviera serisi saatler özgürlüğü, modaya uygun ve rahat bir tarzı savunuyor ve doğal estetiğe, mükemmel işçiliğe ve rahat rahatlığa önem veriyor. Dört Baume & Mercier Riviera serisi olağanüstü yaz saatinin tümü, Baume & Mercier’in değer verdiği biçimsel ilkeleri takip ediyor: orantılara ve hassas çizgilere dikkat edin ve tasarımı mükemmelleştirin. Ucuz replika saat.

Taze yaz renkleri

Renklerin ve malzemelerin uyumlu birleşimi de Baume & Mercier tarafından sürdürülüyor. Yazdan ilham alan dört saat, inci beyazının saflığını, “Pembe Kız”ın korkusuzluğunu, jöle mavisinin berraklığını ve nane yeşilinin tazeliğini yeniden yorumlayan göz kamaştırıcı bir renk tonuyla doğdu. Sedef veya güneş saten cilalı boyadan üretilen kadranda pozitif enerjiyi vurgulayan canlı tonlar parlıyor; Kayış kauçuktan yapılmıştır ve birbirini yansıtan kaliteli yüzeyler ve kaliteli malzemeler etkisi yaratır. Dört saat göz kamaştırıyor ve Baume & Mercier’in mükemmel işçilik ve stil mirasını temsil eden güçlü bir görsel etki sunuyor.

Baume & Mercier Riviera Takvim Kuvars Saat 10611: Nane Yeşili

Sabahın yedisinde, kız deniz kenarındaki yeşil ormanda hızlı adımlarla yürüyor ve çiy damlalarına hoş temiz hava eşlik ederek yaz sahil tatili için canlandırıcı bir günün açılışını yapıyor. Ferahlatıcı nane yeşili kadran, berrak mavi bir su veya denize bakan bir çam ormanı gibi, doğanın güzelliğine bir ilahi gibi, ilk görüşte aşık olmanın büyüsünü taşıyor. Saat, rüya gibi güneş saten kaplamalı yeşil lake kadran üzerinde şeffaf dağlar ve deniz desenleri ve beyaz Superluminova parlak kaplama (C1 mavi floresan) kaplı perçinli rodyum kaplama Romen rakamları ve gravürlerle süslenmiştir. Superluminova parlak kaplama (mavi floresan) ile kaplanmış rodyum kaplamalı faset kollar uyum içindedir.

İkonik parlatılmış ve saten cilalı paslanmaz çelik kasa, 36 mm çapa ve 9,5 mm inceliğe sahiptir. Çift taraflı yansıma önleyici işleme sahip, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal camın koruması altında, dört adet cilalı paslanmaz çelik vida ve üst kısmında güneş saten kaplamalı ve cilalı paslanmaz çelik çerçeve ile sabitlenir. Dört vida onikigen tam kapalı kasanın arkasını sabitliyor. Phi markasının logosu, sekizgen serbest stil tacı üzerine kabartma olarak işlenmiştir.

Baume & Mercier Riviera Takvim Kuvars Saat 10800: Jöle Mavisi

14:00: Cote d’Azur’un öğleden sonraları parıldayan denizin üzerinde güneş parlıyor. Kızın bileğindeki jöle mavisi saat, sahili sanki donmuş bir avuç saf güney Fransız deniz suyu gibi tamamlıyor. Masmavi kadrandaki güneş saten cilalı lake mavi kadran, canlı okyanus dünyasına dalmaya bir davet gibi şeffaf dağ ve deniz desenleriyle süslenmiştir. Riviera serisinin yaza özel modeli, Baume & Mercier’in her zamanki perçinli rodyum kaplamalı Romen rakamlarını, saat gravürlerini ve beyaz Superluminova parlak kaplamayla (mavi floresans) kaplanmış rodyum kaplamalı faset ibreleri kullanıyor. Tarih penceresi saat 3 konumundadır.

Çift taraflı yansıma önleyici teknolojiye sahip, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal cam, kasayı koruyor. Paslanmaz çelik çerçeve güneş renginde cilalanmış ve parlatılmış olup dört adet cilalı paslanmaz çelik vidayla sabitlenmiştir; tamamen kapalı kasa arkası da on ikigen şeklindedir ve kişiselleştirilebilir. Baume & Mercier Phi amblemi, sekizgen serbest stil tacı üzerine kabartma olarak işlenmiştir.

Baume & Mercier Riviera Takvimi Otomatik 10798: “Pembe Kız” Özel Sürüm

Akşam 19.00-Gün batımı: Kızın yanakları, gün batımının ardından unutulmaz olan ışıltılı bir yaz gülü gibidir. Zarif “Pembe Kadın” sıcak sahil kumsalında geziniyor ve gün batımı, deniz meltemi ve bileğindeki saatle sağlam bir yaz sahil yağlıboya tablosu oluşturuyor. Pembe kadranı güneş saten cilalı lake teknolojisiyle yorumlayan bu saat, şeffaf dağ ve deniz desenleriyle süslenerek zamanın akışında mutluluk ve neşe aktarıyor. Perçinlenmiş rodyum kaplama Romen rakamları ve gravürler Superluminova parlak kaplama (mavi floresan) ile kaplanmıştır. İbreler rodyum kaplamadır. Tarih penceresi saat 3 konumundadır.

Paslanmaz çelik kasa 33 mm çapında ve 9,6 mm kalınlığındadır. Polisaj ve saten cila teknolojisi ile özenle hazırlanmış, parlıyor ve canlılık gösteriyor. Çift taraflı yansıma önleyici teknolojiye sahip, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal cam ayna, kasanın üst kısmını korur. Dört adet cilalı vidayla sabitlenen çerçeve, cilalı ve güneşte saten cilalı paslanmaz çelikten yapılmıştır. On ikigen arka kapak, kişiselleştirilebilen ve üzerine yazı yazılabilen safir kristal cam alt kapakla korunuyor. Zarif Phi markası logosu, sekizgen serbest stil tacı üzerine kabartma olarak oyulmuştur.

Baume & Mercier Riviera Takvim Kuvars Saat 10837: Beyaz Ayışığı

Saat 23:00’te beyaz sedef, gece gökyüzünün altında şeffaf dağ ve deniz süslemelerine karşı sallanarak zarif bir parlaklık yayıyor. Beyaz ay ışığı gibi, saatin halesi de sığ ve sıcak, sahilde tek başına kalan kızın sessiz ve sıcak zamanlarını kaydediyor. Zamanın ötesinde, sade, asil ve saf bir renk olan beyaz, perçinlenmiş rodyum kaplamalı Romen rakamlarına, saat gravürlerine ve parlak beyaz Superluminova parlak kaplamayla (mavi floresans) kaplı rodyum kaplamalı faset kollara yayılmıştır. Pencere saat 3 konumunda tarihi gösterir.

Paslanmaz çelik kasa 33 mm çapa ve 9,6 mm kalınlığa sahiptir ve cilalama ve saten finisaj teknikleri kullanılarak özenle işlenmiştir. Çift taraflı yansıma önleyici teknolojiye sahip, çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal cam, kasayı koruyor. Parlatılmış güneş saten kaplamalı paslanmaz çelik çerçeve, zarif ve sportif bir mizaç sergileyen dört parlak kesim pırlantayla (en üst düzey Wesselton pırlantaları, VS berraklık derecesi, 0,05 karat) süslenmiştir. Tamamen kapalı kasa arkası onikigen şeklindedir ve kişiselleştirilebilir. Sekizgen serbest stil tacı, altın oranı ve mükemmel oranı simgeleyen Phi markasının amblemi olan Baume & Mercier logosu 1964 ile işlenmiştir.

Markanın tasarım ruhunun en iyi yorumu olarak kadınlar için tasarlanan dört adet Baume & Mercier Riviera olağanüstü yaz saati, Temmuz 2024’te satışa sunulacak. Cote d’Azur stilini taşıyan bir saati bileğinize takmak, sıcak yaz aylarında deniz kenarında yapılan bir açık hava spor gezisine katılmak gibidir. Baume & Mercier Riviera serisi, şekil estetiğini esas alıyor; yaz her zaman büyüleyici ve enerjiktir.